Tommolansalmi Campingin lomamökit

Tommolansalmi Campingin lomamökit

Tommolansalmi Camping sijaitsee Mäntyharjussa kirkasvetisen ja kalaisan Korpijärven rannalla, Kouvolan ja Mikkelin välisen valtatien 15 varrella. Tarjoamme laadukasta mökki-, matkailuajoneuvo- ja telttamajoitusta sekä kiireettömän loman niin aktiivista tekemistä kuin luonnonrauhaa ja liikkumista arvostaville ihmisillekin!  Monipuolisesti varusteltuihin hirsimökkeihimme (6 kpl) mahtuu majoittumaan 4-10 henkilöä. Ympäri vuoden vuokrattavissa mökeissä on kaikki nykyajan mukavuudet, iso keittiö sekä tilava wc/kylpyhuone ja sauna, takka, pesukone ja kuivausrumpu sekä oma lapsiystävällinen hiekkaranta soutuveneineen.

Meillä on tarjolla runsaasti erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Vuokrattavana on mm. kirkkovene, veneitä, polkupyöriä ja erilaisia pelejä. Rantasauna lämpiää tilauksesta. Puusaunamme sijaitsee omassa rauhassaan leirintäalueen laidalla Korpijärven rannalla. Saunassa on löylyhuone, pukuhuone ja terassi. Saunassa ei ole sähköä, vaan saunominen tapahtuu tunnelmallisesti luonnonvalossa.Lapsille on rakennettu oma leikkipaikka ja isommille oma pelikenttä. Korpijärvellä on erinomaiset kalastusmahdollisuudet, ja alueen lähimetsissä on hyvät marjastus- ja sienestysmahdollisuudet. Lähistöltä löytyy myös pyöräily- ja sauvakävelyreitti sekä luontopolku, ja Repoveden kansallispuisto sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä. Talvisin Tommolansalmella pilkitään ja hiihdetään sekä virkistäydytään avannossa. Leirintäalueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia.

Kesäkahvilasta/kioskista voi ostaa peruselintarvikkeita, pientä purtavaa, kotileivonnaisia, kalastuslupia sekä erilaisia oheispalveluita. Meiltä voi tilata erikseen myös aamiaisen. 

Pitkä historia leiriytymisen kultakaudelta nykypäivään

Tommolansalmi Campingin historia alkaa 1970-luvun alusta, "leiriytymisen kultakaudelta", jolloin Mäntyharjun kunta päätti rakentaa Tommolansalmelle leirintäalueen. Yksityisomistukseen alue siirtyi vuonna 1979, jolloin Aaro Pulkan perhe osti leirintäaluetoiminnan kunnalta.

Tommolansalmi palveli alussa lähinnä telttailijoiden majoituspaikkana. Ensimmäiset alueelle rakennetut mökit olivat vaatimattomia, mutta ne vastasivat kysyntään. Mökkien lisäksi alueelle rakennettiin kioski, jossa toimi alkuvaiheessa jopa oma postipalvelu ja Tommolansalmelta lähtevä posti sai oman postileimansa. Aaro ja Raili Pulkka avasivat vuonna 1985 Tommolan Baarin, joka täydensi alueen palveluvalikoimaa entisestään. Tommolansalmella tehtiin sukupolvenvaihdos vuonna 1992, kun toiminnasta ottivat vastuun Eeva ja Merja. Aluetta on siitä asti kehitetty entistä nykyaikaisempaan ja monipuolisempaan suuntaan, ja toiminta on laajentunut ympärivuotisiin matkailupalveluihin. Lisäksi kioski sai uuden ilmeen ja siitä tuli A-oikeuksin palveleva kesäravintola Café Salmenlähde. Tänä päivänä Tommolansalmi on monipuolinen leirintäalue ja virkistyspaikka, jonne Eeva ja Merja toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Yhteystiedot:

Kouvolantie 2216
52700 Mäntyharju
Puhelin 0400 754 835
info@tommolansalmi.fi
www.tommolansalmi.fi

Varaa majoitus

Sijainti kartalla: 

<--- edellinen sivu