Härkäniemen tuvat

Härkäniemen Tuvat

on perheyritys, joka sijaitsee Norolassa 10 km etäisyydellä Mikkelistä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Mikkelin kuuluisalta torilta. Helsinkiin huviloilta on matkaa 240km ja Lappeenrantaan 115km. Kaikki korkeatasoiset lomahuvilamme sijaitsevat Ylimmäinen-järven rannalla perinteikkään sukutilamme mailla. Pulkkisten suku on elänyt, asunut ja maata viljellyt samalla tilalla 1700-luvun alkupuolelta lähtien. Tilan isäntä, Vesa Pulkkinen on järjestyksessä 8. Pulkkisen tilan isäntä. Tytär Matleena Pulkkinen on tiiviisti mukana majoitustoiminnan pyörittämisessä – hän vastaa tiedusteluihin, tekee varaukset ja hoitaa laskutuksen. Tarjoamme yksityisyyttä, luonnonrauhaa ja luksusta kaikilla mukavuuksilla!

 

Huvilat

Härkäniemen Tupien korkeatasoisesti varustellut lomahuvilat luovat hulppeat puitteet monimuotoiseen lomanviettoon järviluonnon keskellä ympäri vuoden. Huviloita on yhteensä kahdeksan ja niihin majoittuu yhteensä 68 henkeä. Meillä on kolme 8 hengen mökkiä, kaksi 10 hengen mökkiä sekä yksi 4 hengen, yksi 6 hengen ja yksi 18 hengen mökki. Huvilat on rakennettu pääasiassa vuosina 2005 ja 2006. Kolme huvilaa on rakennettu vuonna 1992, mutta peruskorjattu vuonna 2007. Kauttamme on varattavissa myös kumppaniyritysten huviloita.

Palvelut

Härkäniemen Tuvat tekee yhteistyötä Saimaan Kalamatkojen, Ravintola Sali & Keittiön ja Tähtien Polun kanssa. Yhteistyökumppaneiden kautta on mahdollista järjestää huviloille erilaisia kalastusreissuja, naurujoogaa ja ruokatarjoiluja. Huviloiden läheinen sijainti Mikkeliin nähden antaa erinomaiset mahdollisuudet ohjattuihin luonto- ja liikunta-aktiviteetteihin, nähtävyyksiin ja kulttuuritapahtumiin. Mikkelin uusittu keskusta palkittiin vuoden 2012 parhaaksi kaupunkikeskustaksi. Uudet kauppakeskukset Akseli ja Stella kauppahalleineen takaavat shoppailunautinnon. Graanin kauppakeskus on Mikkelin keskustaakin lähempänä n. 8 kilometrin päässä huviloilta.

Yhteystiedot:

Härkäniemen Tuvat
Härkäniementie 5
Norola 50350
Phone: +358 (0)400 176 027
info@harkaniementuvat.fi
http://harkaniementuvat.fi

Varaa majoitus on-line

Varaa majoitus

Sijainti kartalla:

<--- edellinen sivu