Kapiaisen lomamökit

Tervetuloa Kapiaisen korkeatasoisiin ja kodikkaisiin Lomamökkeihin!

Tule ja vietä rento mökkiloma Mäntyharjun Halmeniemellä. Mökkiloma on puuhastelua yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Kesällä uidaan ja saunotaan, soudellaan tai kalastetaan, grillataan tai ihan vain huilataan. Talvella kannattaa tulla kokeilemaan kalaonnea Mustalammen lohipilkille tai hiihtelemään kauniisiin Korpijärven maisemiin. Kapiaisen Lomamökit on perheyritys, joka toimii Mäntyharjulla Halmeniemen kylässä. Matkaa Helsingistä on 200 kilometriä ja Pietarista 300 kilometriä. Tarjolla on idyllisiä kesämökkejä ja ylellisiä huviloita, joista jokaiselle löytyy jotakin. Hienoilla hiekkarannoilla on pienimpienkin turvallista uida ja arvokaloja riittää narrattavaksi kaikille kalastuksen ystäville. Lomamökkejä ympäröivät metsät ovat tunnettuja hyvistä marja- ja sienisadoistaan. Talvella pilkkivedet ja hyvät hiihtoladut alkavat aivan mökkien tuntumasta. Kapiaisen perhe asuu lähellä ja näin et jää pulaan, jos vaikka avaimet unohtuvat sisälle huvilaan.

Huvilat

Vuokraustoiminta aloitettiin jo 60-luvulla. Uusimmat huvilat rakennettiin vuosina 2010 ja 2011. Korkeatasoiset ja kodikkaasti sisustetut huvilat ovat lähellä rantaa, joten avantouinti on mahdollista. Villa Kukasjärvi sijaitsee niemenkärjessä, jonka kaikista ikkunasta näkyy järvi. Kesällä aurinko kiertää mökin lähes ympäri. Omaa rauhaa kaipaavalle. Villa Tuomas sijaitsee Korpijärvellä etelään avautuvalla rannalla. Lisäksi meiltä löytyy useampi 1970-luvulla rakennettu mökki, jotka ovat peruskorjattuja ja siistejä. Jokaisesta mökistä löytyy puulämmitteinen sauna, oma ranta ja soutuvene. Vanhemmat mökit on nimetty kansallisromaanimme Seitsemän veljeksen mukaan. Onhan toki Männistön Venlakin saanut nimikkomökkinsä.  Venla-, Aapo-, Simeoni- ja Timo-mökit sopivat erityisen hyvin pienten lasten perheille. Villa Tuomas, Villa Kukasjärvi ja Tintti-mökki soveltuvat perheille, joilla on isompia lapsia. Perheiden ja lasten viihtymistä on Kapiaisen lomamökeillä ajateltu erityisesti ja huvilat on varusteltu isojen ja pienten lasten tarpeet huomioiden. Tilalta löytyy jopa Veeran keppihevostalli, joten voit ottaa oman kepparisi tutustumaan tilan keppihevosiin!

Palvelut

Kesällä kalastus ja metsässä samoilu ovat erinomaista ajanvietettä Kapiaisen Lomamökeillä. Talvella puolestaan hiihtoladut ja pilkkiminen tarjoavat mukavaa aktiviteettiä mökkivieraille. Korpijärvi ja Kukasjärvi ovat tunnettuja hyvistä kalavesistä. Korpijärvestä on saatu uistelemalla yli 10 kg:n järvilohia ja syksyisin muikkuverkot voivat notkua saalista. Keväisin Kukasjärvellä verkkoihin käyvät lahnat ja kesällä siellä on mukava istuksella vaikka veneen kokassa mato-ongella, ahvenia narraamassa. Kalastusluvat voit hankkia suoraan Kapiaisen lomamökeiltä. Myös kalastusvälineitä saat vuokrattua paikan päältä. Rantin Hovi ja Tommolansalmi Camping ovat vartin ajomatkan päässä, molemmista saa elintarvikkeita. Lähimmät vähittäiskaupat ovat Ristiinassa ja Mäntyharjulla noin 30 kilometrin päässä. Huvipuistoista voi valita. Mikkelin Visulahteen on 55 kilometriä ja Kouvolan Tykkimäkeen 60 kilometriä. Lappeenrantaan on 80 kilometriä.

Yhteystiedot:

Kapiaisen Lomamökit
Haapiontie 87
Halmeniemi 52850
Phone: +358 400 750 639
kapiaisen.lomamokit(at)co.inet.fi
www.kapiaisenlomamokit.com

Varaa majoitus

Sijainti kartalla: 

<--- edellinen sivu