Kauppisen lomamökit

Tervetuloa viihtymään Kauppisen lomamökeille!

Kauppisen lomamökit sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä kirkasvetisten järvien rannalla upeissa maisemissa. Mikkeliin mökeiltä on matkaa 50 km, Lappeenrantaan 85 km ja Helsinkiin 200 km. Kauppisen kotitilalle kylvettiin majoittamisen ja vieraanvaraisuuden kulttuurin siemen jo 1800-luvulla. Virallisesti tilan päärakennus ei ollut majatalo, mutta tämän tästä tilalla etsittiin petipaikkaa tukkijätkille, evakoille tai muille kulkijoille. Varsinainen mökinvuokraus alkoi 1970-luvulla. Se kehittyi ja laajeni pikkuhiljaa, mökkejä rakennettiin lisää ja lopulta viimeisetkin kanat saivat kyytiä. Mökkien sijainti ja maastot tarjoavat läpi vuoden tekemistä ja aktiviteettejä kalastuksesta napakelkkailuun. Mökkisesonki keskellä parasta mäntyharjulaista lomamaisemaa jatkuu ikuisesti. Puhdas luonto ei katoa syksyn tullen ja näkymä vain paranee valkeassa lumipeitteessä.

Huvilat

Huvila ja mökit sijaitsevat Korpijärven, Haukijärven ja Pyöriänjärven rannoilla ja ne on varusteltu korkeatasoisesti ympärivuotiseen käyttöön. Jokaiseen niistä kuuluu oma ranta, vene ja kalastusoikeus. Meillä on neljä 4 hengen mökkiä, kaksi 6 hengen mökkiä, kaksi 8 hengen mökkiä sekä yksi 9 hengen huvila. Erityisesti yritysten suosiossa on vuonna 2008 rakennettu 174 m2 huvila Isohauki.

Palvelut

Korpijärven maastossa mökkien läheisyydessä on koko perheen pelikenttä, jossa voi kokeilla lentopallo- tai sulkapallotaitoja. Kentän vieressä on lapsille leikkimökki sekä korkeat narukeinut. Talvella mökkien maastossa kiertelee koneella tehty hiihtolatu ja jäällä on napakelkka. Valaistu 115 metriä pitkä liukumäki Hurmos ja sen vieressä oleva kota Huili, johon mahtuu 20-30 henkeä lämmittelemään, ovat vapaasti asiakkaidemme käytössä. Rantin Hovi ja Tommolansalmi Camping ovat vartin ajomatkan päässä, molemmista saa elintarvikkeita. Lähimmät vähittäiskaupat ovat Ristiinassa ja Mäntyharjulla noin 30 kilometrin päässä. Huvipuistoista voi valita. Mikkelin Visulahteen on 55 kilometriä ja Kouvolan Tykkimäkeen 60 kilometriä.

Yhteystiedot: 

Kauppisen Lomamökit
Haukiniementie 545
Halmeniemi 52850
Phone: +358 (0)400 483 589
hallinta@kauppisenlomamokit.com
www.kauppisenlomamokit.com

Varaa majoitus

Sijainti kartalla: 

<--- edellinen sivu