Ollinmäen viinitila

Tervetuloa lomailemaan Anttolaan, Ollinmäen viinitilalle! 

Ollinmäen Viinitila sijaitsee luonnonkauniissa eteläsavolaisessa maisemassa Anttolassa. Tilalla on harjoitettu puutarhaviljelyä jo 1920-luvulta alkaen. Tilan nykyinen isäntäpari Sirpa ja Jukka Villanen jatkavat perinteitä jalostamalla marjat tilaviineiksi, likööreiksi ja viinoiksi. Kiinnostus viinien valmistukseen alkoi harrastuksesta. Kun laki 1995 mahdollisti tilaviinien valmistuksen ja myynnin Villaset lähtivät hakemaan ammattioppia Keski-Euroopasta, jossa on vanhastaan valmistettu marjaviinejä rypäleviinien rinnalla. Ollinmäen vanha luonnonkivistä rakennettu linnamainen navetta toimii nyt viinikellarina, -tupana ja ravintolana. Ollinmäen viinitila sijaitsee Anttolassa, 20 km päästä Mikkelistä.

 

Huvilat

Käytössänne on 3 huvilaa, joista 1 sijaitsee Anttolassa, viintilalan läheisyydessä ja 2 huvilaa sijaistevat Ristiinan puolella n 20 km ajomatkan päästä viintilalta. Suurimpaan huvilaamme mahtuu 6 henkilöä, ja kahteen 4 henkilöä.  

Palvelut

Ollinmäen viinitila tarjoaa asiakkaille paikallisia viinituotteita sekä ruokailuja ryhmille tilauksesta. Viinitilalle on helppo tulla, koska se on avoinna joka päivä ympäri vuoden.
 

360 panoraamakuvat

Villa MariaVilla NestoriVilla Natalia  

Yhteystiedot

Ollinmäen Viinitila
Anttolantie 1640
Mikkeli 52100
Phone: +358 15 653 620
sirpa.villanen@ollinmaenviinitila.fi
www.ollinmaenviinitila.fi

Varaa majoitus

Sijainti kartalla

<--- edellinen sivu