Lahdelma

Tervetuloa Matkailutila Lahdelman Keitaaseen ja muihin korkeatasoisesti varusteltuihin huviloihin! 

Matkailutila Lahdelma on Ritva ja Pertti Lahdelman perheyritys, joka on tarjonnut majoituspalveluita jo yli 20 vuoden ajan Pertunmaalla Peruveden upeilla hiekkarannoilla. Tila on edelläkävijä asiakaspalvelussa, laadussa ja ympäristön huomioonottamisessa. Paitsi matkailuyritys Lahdelma on toimiva luomuun keskittynyt maatila. Uusin VIP-tasoinen huvila Lahdelma Keidas tarjoaa luksusta ja unohtumattoman lomakokemuksen. Mikkeliin välimatkaa on 55 km, 125 km ja Helsinkiin 190 km.

Huvilat

Lahdelma Keidas on vuonna 2010 rakennettu kolmikerroksinen VIP-tasoinen rentoutumis- ja kokoushuvila, jossa on majoitustilaa jopa 20 hengelle. Lahdelman Keidas on ylellisen väljä, kauniisti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kalustettu lomahuvila. Materiaalit ovat huolella valittuja ja tilaratkaisujen toimivuuteen on panostettu. Lämmitys toteutetaan ekologisesti maalämmöllä.

Päärakennuksen oleskelutilojen isoista ikkunoista avautuu näkymä järvelle. Päärakennuksen kuudessa levollisesti sisustetussa makuuhuoneessa on makuuhuonekohtaiset kylpyhuoneet 12 majoittujalle. Alakerran kylpylätilojen kolme erilaista saunaa, kylmäputous ja hulju varmistavat asiakkaiden viihtymistä. Erilliset pukuhuoneet ja WC takaavat yksityisyyden.

Pihapiirissä on perinteinen savusauna ja rannalla rantasauna. Uintimahdollisuus on järvessä ympärivuoden. Lahdelman Keidas sopii erittäin hyvin kokouskäyttöön. Yhteisen oleskelutilan pitkän pöydän ääreen istuu jopa 18 henkeä. Kolmessa kerroksessa on ryhmätyötiloiksi soveltuvia sopukoita. Keitaassa on langaton ja kiinteä Internet-yhteys, tietokone ja sekä satelliitti-tv. Hyvin varusteltu keittiö mahdollistaa useamman kokkaajan työskentelyn ja runsaatkin ruokatarjoilut. Vanhemmat huvilat Riemurahi, Ilotupa ja Onnimökki on rakennettu vuosina 1988 -1991. Huviloita laajennettiin 2000-luvulla. Vuonna 2012 kaikki kolme ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen ja ilmeen kohotuksen. Hyvin varustellut huvilat ovat kahdelle, seitsemälle ja kymmenelle hengelle.

Palvelut

Pertunmaan vähittäiskauppa- ja muut palvelut löytyvät kymmenen minuutin ajomatkan päästä. Alle tunnin ajomatkan päässä oleva Mikkelin uusittu keskusta palkittiin vuoden 2012 parhaaksi kaupunkikeskustaksi. Käy vaikka torikahvilla, uudessa kauppakeskus Stellassa ja piipahda tutustumassa Kenkäveron pappilan puutarhaan, myymälöihin ja ravintolaan. Visulahti toivottaa lapsiperheet tervetulleiksi. Talvella lasketellaan ja hiihdetään Mikkelin Tornimäellä tai Lahden Messilässä. Myös Pertunmaalta löytyvät valaistut hiihtoladut. Golf-taitojaan voi testailla uudella Mäntyharjun Vola-Golfin rangella, Hartolassa tai Lahden Messilässä. Vierumäen urheiluopisto 70 kilometrin päässä tarjoaa erittäin monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja.

Toimitamme tilauksesta aterioita Keitaalle ja muihin huviloihin toivomuksen mukaan. Juhlavampaan ruokailuun kylämme ammattikokki loihtii ateriat keittiössään tai tulee paikanpäälle tekemään toiveidenne juhlaruokaa. Matkailijoille on tarjolla sähköperämoottoreita, polkypyöriä, virveleitä, mato-onkia ja potkukelkkoja.

Yhteystiedot: 

Lahdelman lomat
Peruvedentie 387
Pertunmaa 19430
Phone: +358 40 779 5321
info@lahdelma.com
www.lahdelma.com 

Varaa majoitus

Sijainti kartalla: 

<--- edellinen sivu