Okkolan lomamökit

Missähän saisi kerrankin olla rauhassa? - tervetuloa Okkolan lomamökkeihin!

Okkolan lomamökit sijaitsevat Puumalan saaristossa keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Imatralta, Mikkelistä ja Savonlinnasta on Puumalaan noin 70 kilometriä ja Puumalansalmen huimalta sillalta kivenheitto Niinisaaren tienhaaraan, josta Okkolan Lomamökkien viitoitus opastaa Sinut perille. Kun vielä ylität lossilla Hätinvirran, olet perillä ja ympärilläsi on vettä, niemiä, saaria, hiljaisuutta. Juuri sitä, mitä tulit hakemaan!

Jo lossilla voit heittää kellon laukun pohjalle! Lossi kuljettaa sinut saareen non-stop ympäri vuoden ja ympäri vuorokauden. Ylitys vie aikaa vaan muutaman minuutin. Okkolan tilalla aloitettiin mökkivuokraus jo 1960 –luvulla, alkuun yhdellä mökillä. Tilan nykyiset emäntä ja isäntä, Paula ja Heikki Okkola, ovat kehittäneet toimintaa innokkaasti. Okkolan pihapiirin kivinavettaan on rakennettu Ravintola Niinipuu. Paula suosii ravintolassaan suomalaista lähiruokaa. Sesongista ja saaliista riippuen tarjolla voi olla edellisyönä Saimaasta nuotalla vedettyjä muikkuja tai isännän poimimia kantarelleja. Erikoisuutemme on lankkulohi eli savustettua kirjolohta suoraan savupöntöstä pöytään.

 

Huvilat

Kaikki huvilamme ovat Saimaan rannalla. Jokainen huvila on yksilöllisesti rakennuspaikkaansa rantamaisemaan talon isännän suunnittelema. Kahta samanlaista ei ole! Ilmansuunnat ja rannanmuodot on otettu jo suunnittelupöydällä huomioon. Rikkonaisen, mutkittelevan rantaviivan ansiosta jokainen loma-asunto on aidosti omassa rauhassaan. Jokaisella mökillä on oma puulämmitteinen sauna tai jopa kaksi, laituri ja soutuvene.

Majoituksen voit varata juuri sinulle sopivaksi ajanjaksoksi, emme edellytä varausta tasaviikoiksi. Monet asiakkaat viihtyvät meillä etenkin kesäaikaan useita viikkoja, vuodesta toiseen. Yksi huviloista soveltuu myös pyörätuolikäyttöön. Lemmikkieläimet ovat meille tervetulleita. Voit tuoda omat liinavaatteet tai vuokrata ne meiltä valmiiksi huvilaan odottamaan. Vuokraamme sähköperämoottoreita ja polkupyöriä. Lastensänkyjä ja syöttötuoleja lainaamme veloituksetta. Wi-Fi on veloituksetta käytössäsi päärakennuksen lähettyvillä.

Palvelut

Ravintola Niinipuu on kesäisin auki tiistaista sunnuntaihin, talvella olemme auki tilauksesta ryhmille. Kesäsunnuntaisin nautit navetan ylisillä noutopöytämme antimista, tarjolla aina myös marinoituja savumuikkuja ja emännän tuvan uunissa paistamaa ruisleipää. Laivalaituriimme Hätinvirran varrella voit kiinnittyä suuremmallakin veneellä. Nälkä tai jano kasvaa entisestään parin sadan metrin kävelyllä ravintolaan.

Niinisaaren muut palvelut ovat myös houkuttelevia. Halutessasi tekemistä riittää! Naapurissa on Temolan viinitila. Siellä voit tehdä tuttavuutta marjaviineihin ja –likööreihin. Hanhiniityn Pajassa voit osallistua takomanäytökseen tai ostaa aidon sepän tekemän takotuotteen. Liehtalanniemen museotilalla on kesäisin pehtoori, joka kertoo Liehtalan Jallusta. Siellä on myös lampaita ja kanoja perheen pienempien iloksi. Muista kysyä myös savusaunaa! Lähimmät kaupat Puumalan kirkonkylällä ovat vain 9 kilometrin päässä.

Yhteystiedot

Okkolan lomamökit
Ylössaarentie 35
Puumala 52200
Phone: +358 500 259 378
paula@okkola.fi
www.okkolanlomamokit.com

Varaa majoitus


Palvelut lähellä:

1. Puumalan luontokohteet

2. Niinisaaren palvelut

3. Savukalaa ravintola Niinipuussa

4. Puumalan satama

 

Sijainti kartalla:

 

<--- edellinen sivu