Seutuhaku.fi -portaali

Oletko koskaan etsinyt lähintä mökkitien auraajaa, metsän raivaajaa, postilaatikkoa tai hiihtolatua? Kohta nämä löytyvät kätevästi yhdestä paikasta osoitteella www.seutuhaku.fi. Mikkelin seudun vapaa-ajanpalvelutietokanta päivitetään ja päivityksen yhteydessä kokoamme tiedon yhteen paikkaan kaikkien kuluttajien selattavaksi.

Mikä on seutuhaku.fi?

Seutuhaku.fi (työnimi) on Miset Oy:n hallinnoimien Saimaa Routes- ja Mökkimanageri -hankkeiden yhteistyössä rakentama uusi seudullinen reitistö- ja palveluportaali. Portaalissa voit luoda ja selata reittejä kartalla sekä nähdä reittien yhteydessä olevat palvelut. Voit hakea ja selata reittejä ja palveluja kartalla tai erillisen palveluhaun kautta.

Missä järjestelmä toimii?

Seutuhaku.fi on Mikkelin seudun kuntien yhteinen palveluportaali. Palvelun alueella saat käyttöösi reitti- ja palvelutiedot yhden palvelun kautta. Palvelu toimii Mäntyharjun, Pertunmaan, Hirvensalmen, Kangasniemen, Juvan, Puumalan, Ristiinan, Suomenniemen ja Mikkelin alueilla.

Uudenlaista turvallisuutta reittien käyttäjille

Oletko koskaan eksynyt reitiltä tai halunnut tarkistaa sijaintisi? Mobiilisovelluksemme paikannuksen avulla löydät aina sijaintisi ja pääset palaamaan reitille.

Multimedian mahdollisuuksia

Eikö kulttuurireittiä olisikin mukavampi kävellä niin, että sinulla olisi oma henkilökohtainen opas mukanasi? Niin meidänkin mielestämme. Siksi rakensimmekin sovellukseen sisään mahdollisuuden liittää reitteihin kuvia, videoita ja ääniopastusta. Saapuessasi kohteeseen sähköinen oppaamme kertoo kohteen historian ja parhaat kaskut – ja Sinä seurueinesi saatte paremman palvelukokemuksen.

Suunnittelun apuna ja matkassa mukana, kielestä riippumatta

Sovelluksemme toimii www-portaalissa tietokoneella sekä älypuhelimella missä tahansa reitillä. Palvelu toimii kielillä suomi, englanti, venäjä ja saksa.

Koska palvelu julkaistaan?

Julkaisemme uuden palvelumme heinäkuussa 2013.